Mobile menu
Uspješno zaključen 18. dan priprema: Četvorka radi po posebnom programu

Uspješno zaključen 18. dan priprema: Četvorka radi po posebnom programu

 
5/7/2018 - 21:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Poslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na PohorjuPoslijepodnevni trening na Pohorju
Poslijepodnevni trening na Pohorju

Zaključen je i drugi dan Hajdukovih priprema na Mariborskom Pohorju. Poslijepodnevni trening izazvao je i zanimanje znatiželjnika koji su od prve do posljednje minute promatrali mnoštvo taktičkih vježbi koje je strateg Bijelih Željko Kopić priredio svojim igračima. 

Jutarnji dio dana je posvećen kondicijskom dijelu, a u periodu između dva treninga Hajdukov trener zajedno sa svojim suradnicima analizira situacije s prethodnih treninga i dosadašnjih pripremnih susreta koje se igračima prezentiraju uoči poslijepodnevnog tehničko-taktičkog dijela treninga. 

Po posebnom programu rade Mirko Ivanovski, Savvas Gentsoglou, Steliano Filip i Franko Kovačević. Pred Bijelima su i pripremne utakmice u Sloveniji, dio njih bit će zatvorene za gledatelje, a u subotu će hajdukovci uveličati proslavu 70. rođendana Rudara iz Velenja. Početak utakmice je u 17 sati, a tribine će biti otvorene za javnost.

Veliki interes među igračima izazvalo je i predstavljanje novog Hajdukovog bijelog dresa za narednu natjecateljsku sezonu. Reakcije su pozitivne, a video-isječak i fotografije s Marjana podijeljene su putem brojnih društvenih mreža. Novopredstavljeni dres tražen je u cijelom svijetu. Prvi primjerci odlaze u Australiju, Hong Kong, Njemačku, Austriju i Sloveniju, dok prvi kupac iz Hrvatske dolazi i Varaždina.

5/7/2018 - 21:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr