Mobile menu
Upute za preuzimanje i korištenje HDTV aplikacije

Upute za preuzimanje i korištenje HDTV aplikacije

 
17/6/2021 - 08:15 sati
Klub

Pristup HDTV sadržaju moguće je uz prethodno obavljenu registraciju s važećom e-mail adresom korisnika ili korisničkim računom društvenih mreža na poveznici tv.hajduk.hr .

Ako korisnik Hajduk Digital TV želi gledati putem smartphone i tablet uređaja, tada je potrebno preuzeti aplikaciju HDTV u Apple store. Ista će se uskoro naći i u Google play trgovini. HDTV aplikacija za iPhone i iPad uređaje može se preuzeti ovdje .

Nakon obavljene registracije korisniku će biti omogućen pristup cijelom sadržaju iz HDTV ponude.

Uređaji i preglednici putem kojih se može koristiti HDTV usluga

Pristup i korištenje sadržaja HDTV aplikacije moguće je putem pametnih telefona i tableta (iOS 12 i novije), a uskoro i na Android (5.0 i novije), Android TV i Android TV Box uređaja (Android OS 5.0 i novije), Amazon Fire uređaja (Fire OS 5 i novije), osobnih računala (Windows 7 i novije, Mac OS X v.10.11 i novije), uz korištenje standardnih Internet preglednika: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari).

HDTV usluga može se koristiti i putem drugih Internet preglednika i operativnih sustava, ali ne može se garantirati visoka kvaliteta kao na preporučenim operativnim sustavima i Internet preglednicima.

Ograničenje broja uređaja na koje se korisnik može prijaviti i gledati HDTV sadržaj

S istim korisničkim podacima korisnik se može prijaviti na maksimalno tri smart uređaja. Također, važno je napomenuti da se sadržaj može reproducirati istovremeno na sva tri uređaja. Nakon isteka promotivnog razdoblja korisnik će se s istim korisničkim podacima moći prijaviti na maksimalno dva smart uređaja.

Korisnička podrška

Za dodatna pitanja ili prijave mogućih problema javite se putem mail adrese helpdesk@hajduk.hr. Ljubazno osoblje Hajduk Digital TV-a Vam u svakom trenutku stoji na usluzi.

Registrirajte se na Vaš HDTV i budite korak ispred!

17/6/2021 - 08:15 sati
Klub