Mobile menu
Ujutro radili vratari i Jô, poslijepodne svi

Ujutro radili vratari i Jô, poslijepodne svi

 
2/7/2014 - 14:54 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Pripreme za sezonu (2014/15)"

Sredina je četvrtog tjedna priprema Bijelih za novu sezonu, igrači Igora Tudora su pri kraju prve polovice programa koji je planiran za odrađivanje tijekom boravka u Sloveniji. Jutro nakon utakmice s Rabotničkim, u kojoj je kombinirana momčad poražena s 2:0, a nakon koje su prvotimci u Bledu odradili trening, bilo je slobodno. Za sve osim vratara i Jôa. Vratari Ivo Grbić, Lovre Kalinić, Dante Stipica i Fabjan Tomić na travnjaku u Lescu trenirali su sa svojim trenerom Sandrom Tomićem. Bio je to vratarski trening brzine i agilnosti. Istovremeno je kondicijski trener Boris Peyrek radio s Brazilcem koji treba nadoknaditi izostanak s prvog dijela priprema svoje nove momčadi.

Za poslijepodne je predviđen trening za sve, radit će Bijeli i u četvrtak dvaput. Za sada svi rade bez većih zdravstvenih problema, neugodan udarac je tijekom utakmice s Rabotničkim dobio Tima Abdukholikov, nalazi koji su dobiveni pregledom u Jesenicama potvrdili su da se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi. Tek udarcu, pa će Tima moći nastaviti raditi.

Za dva dana će se Bijelima priključiti Mislav Anđelković i Avdija Vršajević, početkom idućeg tjedna i Tino Sušić. Prva utakmica Bijelima je 17. srpnja, vjerojatno protiv Dundalka, u Splitu ili Irskoj, znat ćemo do 10. srpnja... 

2/7/2014 - 14:54 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr