Mobile menu
UEFA Youth League: Hajduk protiv Milana u petak u polufinalu

UEFA Youth League: Hajduk protiv Milana u petak u polufinalu

 
18/4/2023 - 09:41 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Jučerašnjim treningom Hajdukovi juniori započeli su pripreme za najveći događaj juniorske sezone - Final four UEFA Youth League. U prvoj polufinalnoj utakmici igrat će Sporting CP i AZ Alkmaar, a u drugoj Hajduk i AC Milan. Utakmica protiv Milana na rasporedu je u petak 21. travnja od 18 sati. Sve utakmice igraju se na stadionu Servette FC u Ženevi. 

Osam prethodnih završnica UEFA Lige prvaka odigrano je na Colovray Sports Centru u Nyonu, ali ovaj put UEFA je odlučila napraviti iznimku zbog povećanog interesa klubova koji nastupaju u završnici aktualne sezone.

Hajdukovi juniori plasirali su se u polufinale Lige prvaka za mlade svladavši Borussiju Dortmund boljim izvođenjem jedanaesteraca na Signal Iduna Parku u Dortmundu pred oko 16.000 gledatelja, dok su vršnjaci iz Milana u završnicu došli nakon što su u četvrtfinalu rezultatom 2:0 svladali španjolski Atletico Madrid. 

Igrači trenera Budimira trenirat će do srijede na Poljudu, a u srijedu u Split stiže i produkcijska ekipa službene krovne organizacije UEFA-e koja će napraviti kratki dokumentarni film o putu i uspjehu Hajdukovih juniora, kao i o samom fenomenu Kluba. Pratit će ekipa mlade hajdukovce i njihove aktivnosti od zadnjeg treninga na terenima poljudskog stadiona, pa sve do polaska i slijetanja u Švicarsku gdje će u petak na susretu imati podršku od za sada preko 3.500 navijača koji su kupili ulaznicu za Hajdukov sektor. 

Ulaznice se mogu kupiti isključivo online putem sljedeće poveznice:

1) https://www.ticket-onlineshop.com/ols/sfc/fr/uefa/channel/shop/index - službena stranica Servette FC

Cijena ulaznica iznosi 15 švicarskih franaka, a za djecu do 10 godina cijena je simbolični 1 franak. Ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice, ali isključivo online. Fizička prodaja ulaznica kraj stadiona neće biti omogućena. Za navijače Hajduka osigurana je istočna tribina stadiona. 

Sve informacije možete pronaći OVDJE.


18/4/2023 - 09:41 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr