Mobile menu
Učinak kadeta i juniora nakon devetog kola

Učinak kadeta i juniora nakon devetog kola

 
20/10/2009 - 09:46 sati
Akademija

Odigrano je devet (nepotpunih) kola Prve HNL u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji. Među juniorima, Hajduk je drugi, s utakmicom manje, Dinamo je u ovom trenutku na četiri boda prednosti. Mladi igrači Saše Glavaša su u osam odigranih utakmica ostvarili pet pobjeda, dva remija i jedan poraz. Postigli su 14 golova a primili sedam. Na Poljudu su Hajdukovi juniori odigrali četiri utakmice, ostvarili po dvije pobjede i remija. Zanimljivo je da su više bodova ostvarili u gostima. Od četiri dvoboja u tri su slavili, jednom su poraženi.

Kadeti, pak, Ante Šećera su u ovom trenutku treći, također s utakmicom manje, iza Dinama i Varteksa. Hajdukovi kadeti nemaju nijedan poraz, a četiri boda izgubili su u dva remija. Imaju šest pobjeda. Gol-razlika im je 18:5, s tim da na Poljudu imaju stopostotni učinak. Sve četiri pobjede uz gol razliku 12:3. U gostima su ostvarili jedina dva remija.

Nakon osam odigranih kola Marko Livaja spustio se na drugo mjesto najboljih strijelaca. Mladog hajdukovca (8) je stigao dinamovac Horvat (9) koji je postigao zgoditak više...

U nedjelju su Hajdukovi kadeti i juniori gosti su Istre 1961, dva dana kasnije igrat će u Rijeci.

20/10/2009 - 09:46 sati
Akademija