Mobile menu
U srijedu pioniri i kadeti na Poljudu igraju s Rijekom (VIDEO)

U srijedu pioniri i kadeti na Poljudu igraju s Rijekom (VIDEO)

 
29/8/2023 - 09:13 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Hajdukovi pioniri i kadeti osvojili su maksimalan broj bodova u prva dva kola 1. HNL. U trećem kolu u obje konkurencije na Poljudu će gostovati Rijeka. Početak prvenstva tradicionalno se odvija u ubrzanom ritmu, pa će se ove utakmice odigrati u srijedu.

Trener pionira Zlatko Jerković zadovoljan je ulaskom u prvenstvo.

- Odličan početak, prva utakmica protiv Varaždina bila nam je dosta zahtjevnija, ali mogu reći da smo obje kontrolirali. Cilj nam je napredovati, biti još bolji, a prva prigoda za to je već u srijedu, u susretu protiv jake Rijeke – zaključio je trener Hajdukovih pionira. Cijelu izjavu Jerkovića pogledajte na HDTV .

Dvije pobjede ostvarili su i kadeti, čiji trener Jure Ivanković ističe:

-  Dvije različite utakmice, obje smo dobili zasluženo I uvjerljivo. Slijedi Rijeka, analizirali smo neke njihove nastupe pripremit ćemo se za taj susret. Želimo napredovati iz kola u kolo, očekujem kvalitetnu utakmicu protiv jakog protivnika – između ostalog je izjavio trener Hajdukovih kadeta. Cijeli razgovor s Ivankovićem pogledajte OVDJE .

Počeci su zakazani za 10 h (pioniri) i 11.45 h (kadeti), ulaz je slobodan, a oba susreta možete izravno pratiti na HDTV .

29/8/2023 - 09:13 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr