Mobile menu
U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Lokomotiva

U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Lokomotiva

 
19/9/2021 - 08:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Započela je prodaja ulaznica za utakmicu 10. kola HT Prve lige u kojoj Hajduk u nedjelju 26. rujna s početkom u 19.05 sati igra protiv Lokomotive na Poljudu.

Prva četiri dana prodaje ulaznica pravo prvokupa imaju isključivo aktivni članovi Kluba, a početak slobodne prodaje počinje u srijedu 22. rujna. 

Kod za prvokup ulaznice članovi mogu zatražiti - OVDJE . 

Učlaniti se možete - OVDJE 

UVJETI ZA PRISUSTVO GLEDATELJA:

- Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 270 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 270 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 270 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Antigenska testiranja

O terminima i lokacijama na kojima će se obavljati antigenska testiranja naknadno ćemo Vas obavijestiti.

EU digitalna COVID potvrda

Sva pitanja vezana za COVID potvrdu možete saznati putem stranica:

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/ 

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja 

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

CIJENE ULAZNICA:


PRODAJNA MJESTA:

- Online na ulaznice.hajduk.hr 

- Odjel za članstvo na Poljudu - radnim danima od 08 do 20 sati, u subotu od 9 do 15 sati na dan utakmice od 13 do 19 sati

- Hajduk Fan shop Joker svakodnevno od 9 do 21 sat

- Cro Fan Shop City Center one svakodnevno od 9 do 22 sata

- Cro Fan Shop Mall of Split svakodnevno od 9 do 22 sata

- Cro Fan Shop Trogirska 10 (pored Marmontove ulice) svakodnevno od 8 do 21 sat

- Prodajna mjesta Ticketshopa 

- Kućice oko stadiona na dan utakmice - dva sata prije početka 

19/9/2021 - 08:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr