Mobile menu
U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Inter Zaprešić

U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Inter Zaprešić

 
11/9/2019 - 12:00 sati
Klub
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 3:1 (Split, 22/9/2019)"

Započela je prodaja ulaznica za utakmicu 9. kola HT Prve lige u kojem Hajduk u nedjelju, 22. rujna s početkom u 16.30 sati igra protiv Intera iz Zaprešića na Poljudu. 

PRODAJNA MJESTA:

Online  

- Odjel za članstvo na Poljudu 

- Hajduk Fan shop Grad (pored zgrade HNK Split) 

- Cro Fan Shop City Center one, Mall of Split i Trogirska 10 (pored Marmonotove ulice).

Ticketshop.hr  

- Kućice oko stadiona na dan utakmice 


*Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po redovnim cijenama do 21. rujna u 23.59 sati 

*Prodajna mjesta na kućicama oko stadiona na dan utakmice od 14.30 sati

*Još uvijek možete kupiti sezonske ulaznice i tako osigurati svoje mjesto na poljudskim tribinama. Više informacije pronađite OVDJE  .

NAPOMENE:

- Sezonske ulaznice vrijede za ovu utakmicu i s njima se ulazi na stadion. 

- Cijena dječje ulaznice za tribine Sjever, Istok, Zapad iznosi 50% redovne cijene ulaznice za odrasle, dok za Obiteljsku tribinu vrijedi fiksna cijena u iznosu od 10 kuna (vrijedi za djecu do navršenih 14 godina).

- Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. 

- Kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice, ljubazno molimo navijače da dođu ranije na stadion. Istovremeno, važno je napomenuti da se za ulazak na svaku od tribina može koristiti bilo koji otvoreni ulaz na tom dijelu stadiona. Primjerice, gledatelji s ulaznicom na ulaze N, O, P, R, S i T mogu za ulazak na istočnu tribinu koristiti bilo koji ulaz tog dijela stadiona te potom ići na svoje mjesto. Isti princip se odnosi i na sjevernu i zapadnu tribinu, sve u cilju smanjenja gužvi.

11/9/2019 - 12:00 sati
Klub