Mobile menu
U ponedjeljak počinje online prodaja potvrda za ulaznice za finale Kupa: Pravo prvokupa imaju pretplatnici za sezonu 2022/23!

U ponedjeljak počinje online prodaja potvrda za ulaznice za finale Kupa: Pravo prvokupa imaju pretplatnici za sezonu 2022/23!

 
12/5/2023 - 14:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

Prodaja ulaznica za finalnu utakmicu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika počet će u ponedjeljak, 15. svibnja s početkom u 8 sati. Susret se igra 24. svibnja s početkom u 19 sati na stadionu Rujevica u Rijeci.

HNK Hajduk organizira isključivo online prodaju potvrde s kojom će se moći fizički predignuti ulaznica, a pravo prvokupa imat će pretplatnici HNK Hajduk za sezonu 2022/23. Svakom klubu finalistu dodijeljeno je 30,5 posto kapaciteta stadiona - za navijače Hajduka bit će dostupna četiri sektora na istočnoj tribini stadiona Rujevica. Cijena ulaznice je 20 EUR.

Link za kupnju potvrde o kupnji ulaznica možete pronaći ovdjea pri unosu podataka potrebno je upisati ime i prezime, datum rođenja te 16-znamenkasti broj koji se nalazi na poleđini sezonske ulaznice. Jedna osoba može kupiti maksimalno dvije ulaznice uz napomenu da oboje moraju biti korisnici sezonske ulaznice HNK Hajduk za sezonu 2022/23.

Ulaznicu je potrebno fizički preuzeti uz predočenje potvrde u Odjelu za članstvo na Poljudu najkasnije do petka 19. svibnja u 20 sati. 


Prodaja i distribucija ostalog kontingenta ulaznica putem HNS-a

Hrvatski nogometni savez organizirat će prodaju i distribuciju preostalih ulaznica, a ulaznice za javnu prodaju bit će dostupne isključivo putem interneta na sljedećoj poveznici.

Ulaznice će biti dostupne po sljedećim cijenama:

Tribina Zapad - 25 EUR
Tribina Istok - 20 EUR
Tribina Jug - 15 EUR

Prodaja putem interneta počet će u ponedjeljak, a rok za kupnju ulaznica putem interneta traje do početka utakmice ili do rasprodaje raspoloživih ulaznica.

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica nakon kupovine i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznicu pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

12/5/2023 - 14:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr