Mobile menu
U ponedjeljak na Poljudu sastanak Grada Splita i HNS-a, pozvan i HNK Hajduk

U ponedjeljak na Poljudu sastanak Grada Splita i HNS-a, pozvan i HNK Hajduk

 
22/6/2019 - 17:15 sati
Klub

U ponedjeljak 24. lipnja u 10:30 sati na Poljudu će biti održan sastanak između Grada Splita i Hrvatskog nogometnog saveza. Na sastanak je Grad Split, kao većinski vlasnik, pozvao i predstavnike HNK Hajduk.

U svojem nedavnom priopćenju HNK Hajduk je iznio stav vezan za odnose između Kluba i Saveza te posljedično i na mjesto odigravanja kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Mađarska. HNK Hajduk i u ovoj prigodi jasno naglašava kako čvrsto stoji iza tada rečenoga i svoj stav bez konkretnih promjena u odnosima neće mijenjati. 

Klub je spreman aktivno sudjelovati na sastanku u ponedjeljak na Poljudu isključivo s ciljem razgovora o prvim koracima prema transparentnijim i poštenijim odnosima prema svim klubovima, s ciljem otklanjanja godinama gomilanih problema. Tek kad se te promjene počnu događati, odnosno kad se uvjerimo da čelnici HNS-a konačno s riječi prelaze na konkretna djela, HNK Hajduk je spreman preuzeti aktivnu ulogu u procesu organizacije odigravanja neke od sljedećih utakmica naše reprezentacije.

22/6/2019 - 17:15 sati
Klub