Mobile menu
U nedjelju se na Poljudu održava edukacija za trenere klubova partnera

U nedjelju se na Poljudu održava edukacija za trenere klubova partnera

 
24/2/2020 - 14:56 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr

U nedjelju, 1. ožujka na Poljudu će se održati edukacija trenera iz KLUB PARTNER programa HNK Hajduk Split. Predavanja će voditi stručni predavači iz Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna", uz internacionalnog predavača Witold Lis koji dolazi s pozicije sportskog koordinatora akademije Zaglebie Lubin. 

Akademija Zaglebie Lubin se posljednjih godina pozicionirala kao nositelj kvalitete razvoja mladih nogometaša u Poljskoj te istočnom dijelu centralne Europe. Njihov sustav i metodologiju rada će prezentirati već spomenuti sportski koordinator akademije, gospodin Lis, koji u akademiji razvija procese rada od 2013. godine. Drugi dio edukacije će biti zanimljiv po tome što će treneri nakon odgledane utakmice između Hajduka II i  Croatije Zmijavci (2.HNL), glavni treneri Mario Despotović i Krešimir Režić, analizirati i prikazati periodizaciju tjedna koji je prethodio utakmici. 

Svi nogometni klubovi i treneri koji su zainteresirani za razvoj svojih ljudskih potencijala, a ujedno dijele i Hajdukove vrijednosti pozvani su da se jave emailom na akademija@hajduk.hr, te prisustvuju u nedjelju edukaciji na Poljudu.

Raspored edukacija možete pronaći - OVDJE . 


24/2/2020 - 14:56 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr