Mobile menu
U nedjelju se na Poljudu održava drugi po redu  "Dan zabave i sportske izvrsnosti"

U nedjelju se na Poljudu održava drugi po redu "Dan zabave i sportske izvrsnosti"

 
8/9/2020 - 21:25 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Dan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnostiDan zabave i sportske izvrsnosti
Dan zabave i sportske izvrsnosti

Otvorena škola HNK Hajduk u suradnji s agencijom Queen Media uz pokroviteljstvo HEP-a u nedjelju 13. rujna organizira drugi po redu "Dan zabave i sportske izvrsnosti" na kojem mogu sudjelovati svi dječaci i djevojčice u dobi od pet do 11 godina. 

Na terenima Otvorene škole (pored pomoćnih igrališta) na Poljudu čeka Vas bogat program zabave i sportskog natjecanja, a sva djeca koja nas posjete dobit će prigodne hajdučke poklone. 

"Dan zabave i sportske izvrsnosti" trajat će od 17 do 20 sati, a tijekom navedenog perioda zajedno ćemo se natjecati, igrati nogomet, testirati nogometne vještine. Najbolji pojedinci će biti nagrađeni Hajdukovim poklonima a svi prisutni sudjeluju i u nagradnoj lutriji.

Stoga, djeco i roditelji, dođite 13. rujna na Poljud i uživajte u sportu i dobroj zabavi!

Svi ste pozvani, a ulaz je besplatan. Roditelje koji stižu u pratnji djece molimo da se pridržavaju razmaka u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama. 

Na prošlogodišnjem "Danu zabave i sportske izvrsnosti" sudjelovalo je nekoliko stotina djevojčica i dječaka iz cijelog Splita i Dalmacija, a kako je to izgledalo možete pogledati u priloženoj fotogaleriji. 

8/9/2020 - 21:25 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr