Mobile menu
U nedjelju publika ponovno na Poljudu: Nakon 126 dana...

U nedjelju publika ponovno na Poljudu: Nakon 126 dana...

 
5/2/2019 - 10:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:1 (Split, 10/2/2019)"

Posljednji je put Hajduk pred publikom na Poljudu igrao još davnog 7. listopada prošle godine. Točno 126 kasnije poljudska vrata ponovno će biti širom otvorena. U nedjelju će od 17:30 sati u okviru 20. kola HT Prve lige momčad Siniše Oreščanina ugostiti Lokomotivu. Bit će to praktički i trenerova premijera pred svojim gledateljima na svojem stadionu... 

Ukupno je jedanaest utakmica prošlo otkako su hajdukovci posljednji put imali potporu svojih navijača na poljudskim tribinama. Devet u HT Prvoj ligi i dvije u Hrvatskom kupu. Četiri puta su u tom razdoblju Bijeli igrali pred praznim Poljudom, sedam puta su bili gosti. U gostima im, naravno, nikad nije izostala podrška s tribina.

Nakon uspješne premijere u 2019. godini i važne pobjede protiv Osijeka u Gradskom vrtu, golom Mije Caktaša, hajdukovci s nestrpljenjem iščekuju nedjelju i povratak publike na Poljud. Bit će to prilika da publika i uživo vidi jedan novi Hajduk trenera Oreščanina, a s obzirom na suparnike, za očekivati je i atraktivnu utakmicu, baš kao što je bila i ova nedjeljna u Osijeku.

U odnosu na nedjeljnu utakmicu, vraća se u kadar i Ante Palaversa koji je na posudbi iz Manchester Cityja...

Više o ulaznicama OVDJE.

5/2/2019 - 10:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk