Mobile menu
U nedjelju na Poljudu derbiji pionira i kadeta Hajduka i Dinama (VIDEO)

U nedjelju na Poljudu derbiji pionira i kadeta Hajduka i Dinama (VIDEO)

 
19/10/2023 - 11:39 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

Deseto kolo 1. HNL na Poljud donosi derbi Hajduka i Dinama u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji. Stanje na ljestvici sugerira kako će u mlađoj konkurenciji gosti imati rezultatski imperativ jer su u zaostatku za Bijelima, dok će kod kadeta eventualna pobjeda Hajduku donijeti priključak vodećoj momčadi. Trener pionira Zvonimir Milić očekuje vrlo kvalitetnu utakmicu.

- Imali smo dobar period pripreme, zadnje dane fokusiramo se samo na utakmicu s Dinamom. Očekujemo da će se Dinamo doći nadigravati, imaju kvalitetu i talent, obje momčadi su kompletne i nadamo se najboljem. Derbi je važan, ali nećemo sada stvarati sliku kako o toj utakmici sve ovisi. Želimo naravno pobjedu, ali na koncu to je ipak samo jedna stepenica u razvoju naših igrača - zaključio je Milić.

Cijelu izjavu Hajdukovog trenera pogledajte na HDTV .

Bit će to moj prvi derbi na klupi Hajduka, kaže trener kadeta Jure Ivanković. Igrači su prenijeli na mene tu dozu nestrpljenja i motivacije, svi skupa se veselimo nedjelji. Jači smo za neke igrače koji su bili odsutni i gotovo kompletni. Dinamo je jak  protivnik,  defenzivno vrlo organizirani, napadački kvalitetni, ali i mi imamo svojih aduta.

Razgovor s trenerom kadeta pogledajte OVDJE .

Utakmice se u nedjelju s počecima u 10.00 h i 11.45 h igraju na pomoćnom terenu stadiona Poljud, a ulaz je slobodan. Izravno ih možete pratiti i putem livestreama na HDTV .

19/10/2023 - 11:39 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr