Mobile menu
U nedjelju derbi Dinamo II - Hajduk II u Kranjčevićevoj

U nedjelju derbi Dinamo II - Hajduk II u Kranjčevićevoj

 
19/2/2021 - 12:28 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u 19. kolu 2. HNL nedjelju gostuje kod Dinama II. Ove utakmice uvijek privlače pozornost publike, a trener Bijelih Goran Sablić vidi dosta sličnosti kod nedjeljnih rivala.

- Dinamo II je mlada momčad poput naše i veselimo se toj utakmici. Gotovo svi igrači su na dispoziciji, nema samo Vicka Ševelja koji još odrađuje kaznu zbog crvenog kartona iz prvog dijela prvenstva i Jakova Blagaića koji je lakše ozljeđen. Spremni smo i nadam se jako dobroj utakmici. U svakoj utakmici, pa i ovoj težimo dobrom i kvalitetnom posjedu te kontroli utakmice tijekom svih 90 minuta. Nemamo nikakvih kalkulacija i želimo iskoristiti svoju kvalitetu na najbolji mogući način

Što možete reći o nedjeljnom protivniku?

Oni su u sličnoj situaciji kao i mi. Imaju dosta mladih, talentiranih i tehnički nadarenih igrača koji se vole nadigravati. Treba obratiti pozornost na njihovu grupnu i momčadsku igru. Nama je svaka utakmica važna, pokazalo se i u prvom dijelu prvenstva kako nema lakih protivnika. Idemo gore ostvariti dobar rezultat, imat ćemo pravi pristup, a vjere u vlastite mogućnosti nam ne nedostaje.

Utakmica Dinamo II – Hajduk II igra se na stadionu u Krančevićevoj ulici, u nedjelju u 12 sati. Glavni sudac je Patrik Kolarić iz Strahoninca, odakle je i prvi pomoćnik Edvin Zobec, dok je drugi pomoćnik Miro Hantak iz Varaždina. Četvrti sudac je Ivan Čužić iz Velike Gorice. 

19/2/2021 - 12:28 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr