Mobile menu
U humanitarnoj aukciji fotografija s kalendara prikupljena 32.321 kuna

U humanitarnoj aukciji fotografija s kalendara prikupljena 32.321 kuna

 
12/12/2022 - 15:20 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Ukupno 32.321 kuna prikupljena je u humanitarnoj aukciji fotografija s novog Hajdukovog kalendara, a prikupljenim sredstvima će putem "Bilog srca" biti financirana obnova vanjskog igrališta "Centru za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI" iz Splita.

"Jer Hajduk je ono što me čini sretnim" glavna je misao vodilja službenog kalendara HNK Hajduk za 2023. godinu. Kroz dvanaest mjeseci prikazano je dvanaest posebnih trenutaka sreće, radosti i pozitivnih emocija koje Hajduk izaziva svima onima koji za njega i s njim žive!

Svaka od stranica kalendara prenesena je na unikatno platno dimenzija 100x80 cm. Kako bi se pružila podrška u radu "Centra za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI" iz Splita, platna s motivima iz kalendara ponuđena su na ekskluzivnoj aukciji koja je trajala od 2. do 12. prosinca u 19.11 sati. 

Najveću cijenu od 10 tisuća kuna postiglo je platno koje prikazuje fotografiju iz svibnja.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na humanitarnoj i tako omogućili korisnicima "Centra za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI" provedbu fizičkih aktivnosti na novouređenom terenu.

Jer Hajduk je ono što me čini sretnim...

12/12/2022 - 15:20 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr