Mobile menu
U adventskom ozračju na Zvončacu predstavljen kalendar za 2024. godinu

U adventskom ozračju na Zvončacu predstavljen kalendar za 2024. godinu

 
7/12/2023 - 01:01 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Hajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinuHajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinu
Hajduk je lipota: U advenstkom ozračju predstavljen kalendar za 2024. godinu

U adventskom ozračju, ispod šatora na Zvončacu, uz mnoštvo naših navijača, posebno onih najmlađih, promoviran je službeni kalendar HNK Hajduk za 2024. godinu. 

Cilj ovog kalendara je istaknuti i promovirati značaj žena u sportu, posebno u nogometu, s obzirom na razlike koje postoje u percepciji muškog i ženskog nogometa. Kroz ovaj kalendar želimo naglasiti da ženska ekipa u Hajduku ima važnu ulogu, što smo aktivno pokazivali praćenjem u proteklim mjesecima, u skladu sa svjetskim trendovima.

 "Hajduk je Lipota" službeni je slogan koji nas je vodio prilikom izrade novog kalendara, a on odražava suštinu cijele ove kampanje naglašavajući da je ljepota nogometa, bez obzira na spol, prava snaga i vrijednost. "Hajduk je Lipota" nije samo kalendar, već i izraz podrške raznolikosti i ravnopravnosti u nogometnom svijetu.

U sjajnoj atmosferi na Zvončacu odigrana je i kratka revijalna utakmica između ženske ekipe koju su predstavljale Ivana Vlajčević, Lana Kukavica i Laura Vlastelica, a zaigrale su protiv Hajdukovih prvotimaca Mihaela Žapera, Rokasa Pukštasa i Filipa Krovinovića. Slavile su "hajdučice" sa 7:4.

- Ovo je prvi put u povijesti, ne samo Hajduka, već i ostalih klubova da zajedno predstavljamo godinu i kalendar, naša muška i ženska ekipa ŽNK Hajduk. Dvije i pol godine su s nama. Došle su iz ŽNK Marjan. Primili smo ih u svoju obitelj otvorenog srca. Opravdale su to povjerenje, trenutno su druge u najvišem rangu natjecanja ženskog nogometa. Natječu se i za Kup. Mislim da su zaista zaslužile da budu prezentirane, da damo podrške ženskom sportu, upravo onim sportovima koji su tradicionalno okrenuti prema muškarcima. One se trude istom strašću, ljubavlju i puno energije. Obično i rade uz to što se bave sportom - rekla je članica Uprave HNK Hajduk, Marinka Akrap.

- Prelijep trenutak. Tu smo s našim "hajdučicama". Kalendar je stvarno top. Kao što smo već ustanovili, našim "hajdučicama" kapa dolje. Odličan posao, mi ih tu podržavamo. Utakmicu je možda bolje ne komentirati, pošto smo izgubili. Čekamo revanš - rekao je Filip Krovinović nakon poraza od Hajdučica 7:4.

Kako je izgledalo predstavljanje službenog kalendara pogledajte u priloženoj fotogaleriji te na Hajduk Digital TV.

7/12/2023 - 01:01 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr