Mobile menu
Turnir u Zmijavcima: Hajduk II za treće mjesto igra protiv Solina

Turnir u Zmijavcima: Hajduk II za treće mjesto igra protiv Solina

 
3/8/2019 - 21:07 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Zmijavci: Memorijalni turnir Marijan Šuto - Mrma

Hajduk II - Dugopolje 1:2  (1:2)

Hajduk II: Matijaš, Relota, Dellova (od 52. Radić), Batarelo, Ševelj, Grubišić (od 74. Rahmani), Skorup, Pršir, Blagaić, Bajić (od 46. Chinedu), Šego.

Dugopolje: Silić, Čerina, Rakić (od 60. Dobrić), Bosančić, Markota, Primorac, J. Bašić, Jukić (od 74. M. Bašić), Jovanović, Dadić, Jurić.

Hajduk II poražen je s 2:1 u prvom nastupu na memorijalnom turniru Marijan Šuto - Mrma u Zmijavcima. Utakmica je riješena u prvih 45 minuta, a prva dva pogotka postignuta su s bijele točke.

Povelo je Dugopolje u 17. minuti, jedanaesterac je dosuđen nakon igranja rukom Ivice Batarela, a siguran izvođač bio je Ivo Jovanović. Bijeli su izjednačili u 23. minuti, Dino Skorup nabacio je iz slobodnog udarca, a pred golom Dugopolja oboren je Jurica Bajić. Skorup je s bijele točke zakucao loptu pod prečku. Dvanaest minuta kasnije postignut je gol koji je odlučio utakmicu. Dugopolje je izvelo brzu kontru i jedna lopta odbila se do usamljenog Ivana Markote koji je vješto prebacio Davora Matijaša.

Drugo poluvrijeme proteklo je u dominaciji Hajduka II, Bijeli su stvorili nekoliko prilika, ali nisu uspjeli doći do izjednačenja. Najljepšu akciju kreirali su u 57. minuti Luka Grubišić, Jurica Pršir i Jakov Blagaić, čiji je udarac lijepo obranio Josip Silić. Skorup je umalo izjednačio rezultat u 67. minuti. Fauliran je Stephen Chinedu, a Skorupov udarac s 25 m prošao je tik uz vratnicu. Tri minute prije kraja, nakon ubačaja s lijeve strane Chinedu je uklizao i bio za malo kratak te je njegov udarac otišao pored vrata.

U nedjelju će Hajduk II igrati protiv Solina u utakmici za treće mjesto na turniru.  

3/8/2019 - 21:07 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr