Mobile menu
Turkalj: Dižemo se u igri, nove igračice odlično su se uklopile, a Grebenar je nezaustavljiva (VIDEO)

Turkalj: Dižemo se u igri, nove igračice odlično su se uklopile, a Grebenar je nezaustavljiva (VIDEO)

 
19/9/2023 - 20:05 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Odigrana su tri prvenstvena kola, a nogometašice Hajduka imaju šest bodova te zauzimaju drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Nakon uvodnog poraza na gostovanju kod Agrama, uslijedile su uvjerljive pobjede protiv Međimurja i Gorice. Svlačionica Bijelih bogatija je za nekoliko novopridošlih igračica. Osvrt na početak sezone dala je kapetanica Marija Turkalj.

- Na otvaranju sezone doživjeli smo minimalan poraz od Agrama koji je bio dosta bolan. Trebalo nam je vremena da se oporavimo, dosta smo pričale nakon te utakmice. Već u susretu protiv Međimurja vidio se veliki napredak te nam je ta pobjeda dala samopouzdanje. Na gostovanju kod Gorice dočekala nas je teška i tvrda utakmica. Dobro poznajemo protivnika pa smo se stoga dobro i pripremili.

Ukazala nam se ponovno Andrea Grebenar koja se odlično snašla u vrhu napada. Jako dobro funkcionira naprijed, ima brzinu snagu i agresivnost. Posjeduje sve što napadačica mora imati. Nove igračice su se odlično uklopile, savršeno funkcioniraju, slušaju upute trenerica te nam pomažu jako puno. Liga je kvalitetna i dosta izjednačena. Pristup ne smije zakazati i dok sudac ne svira kraj ništa nije sigurno. 

Nakon reprezentativne pauze očekuje nas derbi sa Splitom, nastavili smo jako trenirati. Fokus je na toj utakmici i nadamo se da ćemo upisati tri boda. - riječi su Marije Turkalj.

Cijeli razgovor s kapetanicom Hajduka pogledajte na HDTV .

19/9/2023 - 20:05 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr