Mobile menu
Tudor: Očekujte puno bolji Hajduk!

Tudor: Očekujte puno bolji Hajduk!

 
12/2/2010 - 10:20 sati
Ostale vijesti
Tudor: Očekujte puno bolji Hajduk!Tudor: Očekujte puno bolji Hajduk!Tudor: Očekujte puno bolji Hajduk!Tudor: Očekujte puno bolji Hajduk!Tudor: Očekujte puno bolji Hajduk!
Tudor: Očekujte puno bolji Hajduk!

Igor Tudor i Joško Španjić vodit će Hajdukovu momčad sutra u prijateljskom dvoboju protiv Željezničara (15.30 sati) na Poljudu. Prije posljednjeg treninga odradili su sastanak s igračima...

- Pozvao sam momke da pokušaju zanemariti stvari koje se događaju u klubu. Znam da im nije lako, ali navikli su se već na stalne turbulencije. Potvrdili smo im Joško, Tonći (Gabrić, nap.a.) i ja da su radili odlično, da djeluju uovom trenutku spremni da protiv Slaven Belupa budu u top-formi. Naglasili smo im da je vrlo važno da razmišljaju samo o treningu i budućim suparnicima - kazao je Tudor, nastavivši:

- Željezničar će nam biti glavna provjera za nastavak sezone, trebali bi od prve minute krenuti oni igrači koji će započeti protiv Slaven Belupa.

Tudor kaže kako ćemo na proljeće gledati puno bolji Hajduk u odnosu na jesenski.
- Imamo discipliniraniju momčad u obrani, a opasniju u napadu. Puno smo se podigli, posebno bočni igrači Oremuš, Tomasov, Strinić, Anas, pa i Tičinović dok se nije ozlijedio... Smatram da je Hajdukova najveća snaga ovoga proljeća po bočnim pozicijama - istaknuo je Tudor.

 

12/2/2010 - 10:20 sati
Ostale vijesti