Mobile menu
Tudor: Nula u Zagrebu je bila realna

Tudor: Nula u Zagrebu je bila realna

 
26/11/2009 - 14:10 sati
Ostale vijesti

Zagreb i Hajduk završili su bez zgoditaka prvo “poluvrijeme” četvrtfinalnog dvoboja Hrvatskog kupa, no nije to bila utakmica bez uzbuđenja. Dapače, promašili su niz stopostotnih prigoda i jedni i drugi (Krstanović, Vugrinec, Paraiba, Tomasov…), domaćini nisu realizirali penal...

- Utakmica je bila dobra, mnogo prigoda smo vidjeli, no rezultat je na kraju ipak realan. Vidi se pomak u našoj igri, šteta samo što nam se realizacija pokazala problemom – kazao je pomoćni trener Hajduka Igor Tudor.

- Uzvrat će, tako, presuditi tko će u polufinale, no mi smo na Poljudu u prednosti i vjerujem da ćemo i pokazati da smo kvalitetnija momčad.

Hajduk je posljednje minute dočekao s igračem manje, isključen je Hrvoje Vejić nakon dva žuta kartona, propustit će iduću utakmicu svoje momčadi.

- Nismo se snašli u prvim minutama, no smatram da smo nakon toga bili bolja momčad i šteta što već u Zagrebu nismo slavili – kazao je Vejić istaknuvši kako nije zaslužio prvi karton.

- Sigurno mi je prestrogo dosuđen, nisam ga trebao dobiti… Žao mi je što neću moći igrati protiv Osijeka, ali siguran sam da ćemo slaviti u tom vrlo važnoj susretu za nas. Isto tako, bez obzira što nismo pobijedili u Kranjčevićevoj, mislim das mo puno bliži polufinalu Kupa – zaključio je iskusni Hajdukov stoper.

26/11/2009 - 14:10 sati
Ostale vijesti