Mobile menu
UŽIVO

Rijeka - Hajduk 0:0

Utakmicu Rijeka - Hajduk pratite uživo, iz minute u minutu na našem X-u i Facebooku
Tudor: Navijači trebaju stati uz momčad!

Tudor: Navijači trebaju stati uz momčad!

 
28/10/2009 - 19:35 sati
Ostale vijesti

Rutinska je ovo pobjeda, a iako se uvijek može igrati bolje i agresivnije stanje u klubu se ipak odražava na momčad. Hajduk je deseti na tablici a to je odgovor na pitanje što mislim pod tim stanje u klubu - kazao je nakon pobjede nad Moslavinom (5:1) pomoćni trener Splićana Igor Tudor.

- Igrači su tužni kao što sam i ja zbog činjenice da su navijači napustili stadion, teško je igrati u ovakvom okruženju. Hajduk je u jednom od najtežih razdoblja u povijesti HNL-a, koja se ipak ne može uspoređivati s onom iz bivše države. Razumijem gorčinu i nezadovoljstvo navijača i možda bih i sam tako reagirao... Ali u ovakvim teškim trenucima treba stati uz momčad - nastavio je Tudor.

- Imamo plan za rješenje no nije na meni da o tome govorim. Aktualno stanje je loše, promjene su provedive. Sve je moguće, baš kao što je moguće da u subotu porazimo Dinamo. Treba znati da igrači snose dio odgovornosti za trenutnu situaciju, ali još je veća odgovornost na ljudima koji su u proteklih nekoliko godina odlučivali o dovođenju igrača - poručio je pomoćnik Edoarda Reje Igor Tudor.

 

28/10/2009 - 19:35 sati
Ostale vijesti