Mobile menu
Tudor nakon priprema: Zbog prikazane igre možemo biti optimisti

Tudor nakon priprema: Zbog prikazane igre možemo biti optimisti

 
31/1/2014 - 22:14 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2014 (HNK Hajduk Split)"

I u drugoj pripremnoj utakmici u kojoj je igrao najveći broj najstandardnijih igrača Hajduk je odigrao izvrsnih 90 minuta i zasluženo porazio vrlo dobre suparnike. U generalki pred nastavak MAXtv Prve lige večeras je u Kunduu nadomak Antalyje momčad Igora Tudora porazila gruzijskog lidera Dinamo iz Tbilisi 1:2. Do pretposljednje minute bilo je 0:2. Oba zgoditka postigao je Jean Evrard Kouassi.

- Cijelu ovu utakmicu, odnosno obje posljednje (Sturm 0:2 i Dinamo Tbilisi 1:2, nap.a.) odigrali smo kako treba. Izgledali smo ozbiljno, nismo suparnicima dozvolili puno, primjerice danas (Dinamo, nap.) samo jedan udarac suparnika prema vratima. Zgoditak smo primili nakon kornera… - kazao je trener Tudor.

- Sudeći prema onome što smo vidjeli kad je igrala naša najstandardnija momčad, imamo razloga biti optimisti pred nastavak sezone kojeg s nestrpljenjem očekujemo. Dakle, ne zbog rezultata koji su u pripremnim utakmicama u drugom planu, već igre koju smo prikazali. Isto tako, treba kazati kako smo imali izvrsne uvjete, lijepe travnjake, pa je puno lakše bilo i igrati kombinatorno…

Gruzijski Dinamo je uvjerljivo najbolja momčad svoje lige, ove sezone su igrali kvalifikacije Lige prvaka, vodeći su na ljestvici, bili su i uvjerljivo najzahtjevniji Hajdukov suparnik tijekom priprema…

- Dinamo je ozbiljna i čvrsta momčad, vidjelo se to, no bili smo bolji i to nas veseli. Totalno smo dominirali, no sada su prijateljske utakmice iza nas, u subotu (RNK Split u Parku mladeži, nap.a.) nas očekuje nešto sasvim drugo… - poručio je Hajdukov trener.

Ovom pobjedom su Bijeli zaključili turski dio priprema, subota je rezervirana za cjelodnevni povratak u Split, nedjelja je slobodna, od ponedjeljka se nastavljaju treninzi na Poljudu.

31/1/2014 - 22:14 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr