Mobile menu
Tudor i Torcida s Plokita u Našem Hajduku

Tudor i Torcida s Plokita u Našem Hajduku

 
17/8/2011 - 16:13 sati
Naš Hajduk
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje
Tudor i navijači s Plokita u Našem HajdukuTudor i navijači s Plokita u Našem HajdukuTudor i navijači s Plokita u Našem HajdukuTudor i navijači s Plokita u Našem HajdukuTudor i navijači s Plokita u Našem HajdukuTudor i navijači s Plokita u Našem HajdukuTudor i navijači s Plokita u Našem Hajduku
Tudor i navijači s Plokita u Našem Hajduku

Na inicijativu torcidaša iz splitskog kvarta Siromašna (Plokite) Igor Tudor - bivši igrač Hajduka a danas trener Omladinske škole - učlanio se u projekt Naš Hajduk. Pripadnici kvartovske Torcide već nekoliko dana pomažu navijačima da se uključe u projekt i to u četiri najpoznatija kafića u tom dijelu grada (Mendula, Zvonimirova lađa, Fjaka - ex Bounty i Dado). Podršku Torcidi i projektu Naš Hajduk kojim navijači biraju sedam članova Nadzornog odbora kluba je jučer dao i hajdukovac koji je odrastao u ovom kvratu. Osim Tudora, do sinoć se na Siromašnoj učlanilo 50-ak novih članova što su drugi ogranci Torcide po kvartovima Splita shvatili kao izazov, pa neki već traže promo materijale i najavljuju da mogu i bolje od Siromašne!

Napominjemo da se članom Hajduka može postati on-line uplatom na stranici www.ulaznice.hr, u Odjelu za članstvo na Poljudu, u Cro Fan Shopovima, te na štandu Hajduka na splitskoj rivi. Također, osim interneta kojim je omogućeno učlanjivanje svim navijačima u Hrvatskoj i inozemstvu i SG Splitska Banka sa velikim brojem poslovnica omogućava učlanjivanje diljem Hrvatske, uz jednostavnu proceduru. Navijači se trebaju javiti na bilo koji šalter Banke sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa, OIB ili broj osobne iskaznice, te kontakt podacima) i djelatnici Splitske Banke će ih unijeti u bazu članova, uz popunjavanje jedne uplatnice bez obzira na broj članova koje navijač učlanjuje.

Za eventualne upite molimo kontaktirajte nas putem maila na adresu udruge nas@hajduk.hr.

 

17/8/2011 - 16:13 sati
Naš Hajduk