Mobile menu
Tri tjedna nogometa, zabave i veselja: Završen drugi po redu Hajduk&EVN Summer Football School

Tri tjedna nogometa, zabave i veselja: Završen drugi po redu Hajduk&EVN Summer Football School

 
29/8/2020 - 14:36 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Hajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diplomaHajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diploma
Hajduk&EVN Summer Football School: Završna dodjela diploma

Završni dani ovogodišnjeg izdanja Hajduk&EVN Summer Football School obilježeni su dodjelom diploma i prigodnih fotografija koje će ostati kao uspomena na ovo lijepo iskustvo mladim nogometašima i nogometašicama koji su bili sudionici ljetne škole. U ova tri tjedna vidjeli smo pregršt nogometa, zabave, veselja i igre s preko 80 polaznika iz nekoliko različitih zemalja na terenima Otvorene škole HNK Hajduk na Poljudu. 

Hajdukova ljetna škola nogometa ove godine je organizirana uz podršku partnera, tvrtke EVN Croatia Plin. Dječaci i djevojčice u dobi od 5 do 12 godina su pod vodstvom licenciranih trenera iz Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" te goste iznenađenja poput Hajdukovih igrača Marija Carevića, Mate Bilića i Karla Letice stekli nova znanja i nogometne vještine.

Povodom završetka trećeg i ujedno posljednjeg tjedna Hajduk&EVN Summer Football School, male nogometaše su posjetili Vlado Mandić i Peter Zaruba, članovi uprave EVN-a. Mali nogometaši i nogometašice su im ispričali svoja iskustva i pokazali naučene vještine, dok su najboljima podijeljene i simbolične nagrade. 

- Iznimno nam je zadovoljstvo što smo se mogli uključiti u ovaj projekt. Ova godina je bila izazovna za sve nas, a posebno najmlađe, koji su veći dio proljeća proveli zatvoreni u svojim domovima i daleko od svojih prijatelja. Posebno nam je drago vidjeti da je među polaznicima škole bilo i djevojčica, kao i djece iz Njemačke, Velike Britanije i Danske. Djeci je potreban sadržaj, a vrijeme ispunjeno zanimljivim i kvalitetnim aktivnostima na svježem zraku im pomaže da usmjere i potroše svoju energiju na najbolji mogući način i odmaknu se od ekrana pred kojima provode previše vremena - istaknuo je ovom prilikom Vlado Mandić, direktor EVN Croatia Plin. 

Podsjetio je i kako EVN kontinuirano radi na tome da svim stanovnicima omogući pristup energetski učinkovitom i okolišu prihvatljivom energentu, zaključivši: -I baš zato je iznimno važan posao koji mi radimo. Uvođenjem plina u bolnice, vrtiće, škole, industrijska postrojenja kao i privatnim korisnicima, olakšavamo život lokalnoj zajednici, smanjujemo troškove i zadovoljavamo njezine potrebe za energijom na učinkovit i ekološki prihvatljiv način. I ono najvažnije, smanjuje se količina emisija štetnih plinova u zrak, kako bi naša djeca bezbrižno mogla uživati u ovakvim i sličnim aktivnostima na otvorenom. Stoga ćemo se i dalje truditi, u skladu sa svojim mogućnostima, podržati ovakve akcije i događanja.

U tri tjedna održavanja Hajduk&EVN Summer Football School izmijenilo se šest skupina polaznika koji su bili podijeljeni po uzrastu. Za svaki uzrast je održano po pet treninga uz goste iznenađenja, poznate bivše i sadašnje Hajdukove igrače koji su strpljivo odgovarali na sva pitanja koja su mali polaznici imali za njih, naučili ih poneki nogometni trik, dijelili autograme i fotografirali se s njima. Svi treninzi Hajduk&EVN Summer Football School održani su uz pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera opreza i zaštite.

29/8/2020 - 14:36 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr