Mobile menu
Tri prva mjesta Bijelih u prvenstvima 1. NS Središta Split i NSSDŽ

Tri prva mjesta Bijelih u prvenstvima 1. NS Središta Split i NSSDŽ

 
10/6/2023 - 13:10 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

U subotu je završena Liga NSŽSD, tako da na zasluženi odmor ide svih pet selekcija Akademije koje su nastupale na županijskom ili na nivou Središta NS Split.


Mlađi pioniri II koje vodi trener Ivan Rako u posljednjem susretu su u Ivanbegovini pobijedili Kamen s 4:0, nanijevši im tako prvi poraz u prvenstvu. Hajduk je završio natjecanje na prvom mjestu, s 21 pobjedom i jednim remijem.

Titulu prvaka 1. NS Središta Split osvojili su mlađi pioniri pod vodstvom trenera Roka Španjića. Oni su ostvarili 31 pobjedu, jedan remi i dva poraza. Prvenstvo su završili sa 150 postignutih pogodaka, kao i mlađi pioniri II koji su odigrali manje utakmica, a samo jedan pogodak manje na kontu su, na kraju natjecanja imali kadeti II.


Kadeti II također su osvojili titulu u konkurenciji godinu dana starijih igrača. U zadnjem kolu pobijedili su u Makarskoj domaćeg Zmaja te im je uručen pokal za prvo mjesto. Momčad trenera Marka Sičića ostvarila je 27 pobjeda, jedan remi i dva poraza te tijekom prvenstva nije koristila mogućnost da na svakoj utakmici nastupe tri igrača rođena 2006. godine.

Juniori II trenera Luke Vučka osvojili su drugo mjesto u svojoj konkurenciji iza Solina, dok su pioniri II trenera Ivana Vukasovića u godinu dana starijoj konkurenciji bili četvrti. 

10/6/2023 - 13:10 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr