Mobile menu
Trening utakmica druge momčadi

Trening utakmica druge momčadi

 
23/1/2021 - 12:40 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II (crveno-plavi) - Hajduk II (bijeli)  2:5  (1:4)
Stadion: Poljud
Trening utakmica

Strijelci: 1:0 Ćubelić (24), 1:1 Šarić (25), 1:2 Šošić (30), 1:3 Šarić (43), 1:4 Jenjić (45), 1:5 Grubišić (55), 2:5 Lauš (74)

Crveno-plavi: Sentić, Unušić, Škaričić, Barišić, Bekavac, Skorup, Lauš, Ćubelić, Bajić, Chinedu, Blagaić.

Bijeli: Ninčević, Muratović, Burin, Mijatović, Iličić, Jurica, Grubišić, Tolaj, Jenjić, Šošić, Šarić.

Na pomoćnom terenu stadiona Poljud odigrana je međusobna trening utakmica igrača druge momčadi Hajduka. 

Trener Goran Sablić i njegov stožer rasporedili su igrače u dva sastava. Rezultatski uspješniji bili su bijeli, a konačan rezultat 2:5.

Crveno-plavi su poveli  24. minuti pogotkom Ivana Ćubelića. Slobodan udarac iskosa s desne strane izveo je Dino Skorup, a Ćubelić se u gužvi najbolje snašao i iz neposredne blizine ubacio loptu u mrežu. Već u sljedećoj minuti Ivan Šarić izbija sam pred Karla Sentića i smireno šalje loptu u gol za izjednačenje. Nakon ubačaja Tina Jurice iz kornera u 30. minuti Madžid Šošić glavom pogađa mrežu za 1:2. 

U samom finišu prvog poluvremena vidjeli smo još dva pogotka za uvjerljivo vodstvo bijelih. Kod oba je sudjelovao Šarić, koji je najprije na drugoj vratnici dočekao ubačaj Blearta Tolaja i poentirao za 1:3, a potom u kontri lijepo asistirao strijelcu Brunu Jenjiću

Najljepši pogodak u 55. minuti također je rezultat brze kontre. Asim Muratović idealno je poslužio Šarića, a ovaj petom ostavio loptu za Luku Grubišića koji preciznim udarcem pogađa mrežu.

Konačan rezultat postavio je Tino Blaž Lauš, koji je izbio sam pred vratara Ivana Ninčevića. Prvi udarac Ninčević je obranio, a potom je Lauš odbijenu loptu ubacio u nebranjenu mrežu.

23/1/2021 - 12:40 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr