Mobile menu
Trening dva dana prije uzvrata: Hajdukovci spremni za poljudsku premijeru u novoj sezoni!

Trening dva dana prije uzvrata: Hajdukovci spremni za poljudsku premijeru u novoj sezoni!

 
16/7/2019 - 22:44 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gzira United (Split, 18/7/2019)"
Trening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred GziruTrening pred Gziru
Trening pred Gziru

Nešto manje od 48 sati preostalo je do poljudske premijere Bijelih u novoj sezoni. Hajdukovci u četvrtak od 20 sati na Poljudu dočekuju momčad Gzire United u uzvratnom susretu prvog pretkola Europske lige. Igrači Siniše Oreščanina imaju 2:0 prednost iz prvog dvoboja odigranom na Malti.

Sjajno raspoloženje vlada u redovima Bijelih uoči prve službene utakmice na poljudskom travnjaku u sezoni 2019/2020. Odradili su hajdukovci poslijepodne trening na pomoćnom travnjaku i s velikim nestrpljenjem iščekuju istračati pred svoje navijače, prvi put u novoj sezoni. Veliki interes vlada i za kupnjom sezonskih ulaznica, a 4.840 trenutna je brojka Hajdukovih pretplatnika u novoj sezoni. 

Dobra vijest je da se treninzima priključio i Tonio Teklić koji se uspješno oporavio nakon operacije slijepog crijeva i danas se nakon tri tjedna rehabilitacije vratio u momčad. 

U srijedu će Bijeli na glavnom travnjaku odraditi i službeni trening, jednako kao i malteška momčad. Prije toga će na konferenciju za medije izaći trener Oreščanin i Ivan Dolček, strijelac u prvoj utakmici...


16/7/2019 - 22:44 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr