Mobile menu
Trening Bijelih uz gotovo zimske uvjete, 12 stupnjeva i snijeg na Triglavu....

Trening Bijelih uz gotovo zimske uvjete, 12 stupnjeva i snijeg na Triglavu....

 
30/6/2014 - 11:58 sati
Prva momčad
Foto: HNK Hajduk Split
Sve vijesti vezane za temu "Pripreme za sezonu (2014/15)"

Gotovo pravi zimski uvjeti na ljetnim pripremama Hajduka. Uz 12 stupnjeva Celzijevih u zraku krenuli su igrači Igora Tudora u prvi od dva današnja treninga na igralištu u Lescu. Nakon topla i suha prva četiri dana od jučer poslijepodne do jutros je padala kiša, stala je neposredno prije jutarnjeg treninga. Triglav, koji se nadvio nad Hajdukovom bazom pored Bleda, prekriven je snijegom... Vremenska prognoza za iduće dane ipak najavljuje značajno ugodnije vrijeme, sunčano i toplo, s temperaturom oko 25 stupnjeva.

Mislav Anđelković se unatoč najavama još ne može priključiti treninzima, zbog zdravstvenih tegoba neće ga biti najmanje do petka. U iščekivanju su Bijeli i pozitivnih vijesti iz Veleposlanstva Slovenije u Zagrebu, čeka se viza za Jeana Evrarda Kouassija i Timu Abdukholikova kako bi se konačno priključili svojim suigračima.

A idući suparnik Bijelima na ovim pripremama bit će makedonski prvak Rabotnički. Bit će to zatvorena utakmica, a igrat će "druga" momčad Hajduka, odnosno oni igrači koji nisu imali (veću) minutažu u srazu s Domžalama (2:2). 

Do kraja će Hajduku suparnici biti Kuban Krasnodar, Rubin Kazan i Metalurg Zaporožje.

30/6/2014 - 11:58 sati
Prva momčad
Foto: HNK Hajduk Split