Mobile menu
Trening Bijelih uoči prvog susreta s PAOK-om

Trening Bijelih uoči prvog susreta s PAOK-om

 
9/8/2023 - 20:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - PAOK 0:0"
Posljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-omPosljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-om
Posljednji trening Bijelih uoči dvoboja s PAOK-om

Hajdukovci su u srijedu popodne odradili posljednji trening uoči prve utakmice 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu. 

Bijeli će u četvrtak s početkom u 21 sat istrčati na travnjak do kraja ispunjenih tribina Poljuda i tražiti što bolji rezultat u prvom srazu s grčkim PAOK-om. 

Uoči sutrašnjeg dvoboja momčad je pod vodstvom trenera Ivana Leke i njegovog stručnog stožera odradila posljednji taktički trening na glavnom travnjaku Poljuda u trajanju od sat vremena. 

U priloženoj fotogaleriji možete pogledati kako je izgledalo prvih 15 minuta zadnjeg treninga uoči važnog europskog ispita. 

9/8/2023 - 20:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr