Mobile menu
Treneri Akademije najavljuju derbije Hajduka i Dinama

Treneri Akademije najavljuju derbije Hajduka i Dinama

 
13/12/2019 - 11:45 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Završna runda jesenskog dijela prvenstva u kategoriji pionira, kadeta i juniora donosi tri ogleda Hajduka i Dinama na pomoćnom terenu stadiona Poljud. Pioniri Marka Sičića će prvi na travnjak u subotu od 11 sati, a od 12:45 će mini derbi odigrati i kadeti Jure Srzića. Juniorska utakmica koja direktno odlučuje o jesenskom prvaku na rasporedu je u nedjelju od 11 sati i sigurno je da će publika moći uživati u tri derbija Hajduka i Dinama za kraj polusezone.

Trener pionira Marko Sičić cijeli tjedan je iskoristio za pripremu za derbi u kojem će Bijeli istrčati kompletni:

- Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Pripremamo se za taj susret, a naš je plan prepoznatljivu igru koju prezentiramo iz kola u kolo sprovesti na najvišem nivou protiv najzahtjevnijeg protivnika. Poznajemo našeg subotnjeg protivnika i njegov stil igre te smo se pripremili kako bismo im parirali na najbolji mogući način - zaključio je Sičić. 

Nakon pionira na teren će istrčati kadeti trenera Jure Srzića...

- U subotu se sastaju dvije najbolje momčadi lige. Ova utakmica trebala se igrati u sedmom kolu, ali je odgođena zbog reprezentativnih utakmica. Mislim da je to dobro jer će ovako publika na terenu moći vidjeti sve ono najbolje što mogu ponuditi Hajduk i Dinamo. Pripremili smo se za utakmicu, očekujem da će ona biti kvalitetna i zanimljiva za gledatelje, a mi ćemo dati sve od sebe da na kraju budemo zadovoljni i rezultatom - obećao je trener kadeta Bijelih. 

Juniorski derbi odlučit će pitanje jesenskog prvaka, trener Marijan Budimir uvjeren je da će to biti Hajduk...

- Vjerujem u našu pobjedu i osvajanje titule jesenskog prvaka koja nije i naš konačni cilj. Želimo biti prvaci i na kraju sezone te igrati u Ligi prvaka. Spremni smo za utakmicu s Dinamom, unatoč manjim problemima s ozljedama za koje vjerujem da će biti sanirane do nedjelje. Radi se o utakmici naše dvije najbolje momčadi, osim toga juniori Dinama vrlo su uspješni u Ligi prvaka te nestrpljivo iščekujemo ovu utakmicu kao pravi test naše vrijednosti. Imamo plan za utakmicu te se nadam da ćemo ga uspješno prezentirati i na terenu. Pozivam publiku da u nedjelju u 11 sati dođe u što većem broju - zaključio je trener juniora Hajduka. 

Prijenos juniorske utakmice uživo možete pratiti putem našeg Twitter  kanala.

13/12/2019 - 11:45 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr