Mobile menu
Trener Vulić: Uvijek se rado vraćamo u Zadar,  nadam se skorom susretu u Prvoj ligi

Trener Vulić: Uvijek se rado vraćamo u Zadar, nadam se skorom susretu u Prvoj ligi

 
10/10/2018 - 20:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hajduk je u prijateljskoj utakmici pobijedio Zadar na Stanovima rezultatom 3:1. Na tribinama se skupilo otprilike dvije i pol tisuće gledatelja koji su mogli vidjeti zanimljivu utakmicu, posebno prvo poluvrijeme koje je obilovalo prilikama. Nakon susreta Hajdukov trener Zoran Vulić zahvalio je domaćinu na iznimnom gostoprimstvu. 

- Uvijek se s posebnim zadovoljstvom vraćam u Zadar i ne mogu nikada zaboraviti onu utakmicu protiv Osijeka koju smo odigrali na Stanovima. Zadar je moj grad i zbilja ono što želim Hajduku želim i Zadru - kazao je trener Vulić, a zatim se osvrnuo na samu utakmicu.

- Najbitnije da je publika došla u velikom broju i da su vidjeli golove. Igra i rezultat zaista nisu bitni u ovim utakmicama, važno je da smo došli tu i odigrali prijateljsku utakmicu. Nadam se da će ovo biti tradicija svake godine, a još više se nadam da ćemo se ubrzo sresti u službenoj utakmici u Prvoj ligi. Vidio sam da Zadar ima kvalitetu, bili su motivirani, rastrčani i vjerujem da će to u budućnosti biti još bolje - zaključio je trener Bijelih. 

10/10/2018 - 20:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr