Mobile menu
Trener Vukas nakon utakmice Hajduk - Slaven Belupo

Trener Vukas nakon utakmice Hajduk - Slaven Belupo

 
30/8/2020 - 00:16 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:2 (Split, 29/8/2020)"

Hajduk je odigrao 2:2 sa Slaven Belupom na Poljudu u utakmici 3. kola HT Prve lige. Poveli su gosti pogotkom Ivana Krstanovića koji je sigurno realizirao najstrožu kaznu krajem prvog dijela, ali Hajduk je u drugom poluvremenu golovima Dimitriosa Diamantakosa i Adama Gyurcsa preokrenuo rezultat. 

Imali su Bijeli više od igre, bolje šanse, međutim na koncu je Stipe Bačelić-Grgić iz jedne od rijetkih prilika gostiju zabio glavom iz kornera i postavio konačni rezultat. 

- Očito je da su prekidi naš problem i to je osim rezultat moja jedina zamjerka. Morat ćemo puno raditi kako bi ispravili te nedostatke, na nama trenerima je da to dovedemo na veći nivo. Raduje me što su se momci do zadnje sekunde borili za pobjedu, ovog puta to nije nagrađeno, ali nadam se da će se negdje vratiti - kazao je Hajdukov trener Hari Vukas nakon utakmice. 

Bijeli su pred kraj susreta ostali bez Jaira koji je dobio drugi žuti karton i zbog tog isključenja neće moći nastupiti u derbiju protiv Dinama koji dolazi nakon dvotjedne reprezentativne pauze. 

- Koga nema bez njega se može i mora. Imamo dobar fond igrača, možemo biti optimistični po pitanju nekih stvari u igri. Bili smo ekipa, kako u Osijeku tako i u ovoj utakmici. Imamo strašan napadački potencijal, Diamantakos je igrač koji radi razliku i to su stvari zbog kojih možemo biti optimistični.



30/8/2020 - 00:16 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr