Mobile menu
Trener Vukas nakon utakmice Hajduk - Dinamo

Trener Vukas nakon utakmice Hajduk - Dinamo

 
13/9/2020 - 12:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:2 (Split, 12/9/2020)"

Nogometaši Hajduka poraženi su rezultatom 2:1 u najvećem derbiju hrvatskog nogometa koji je u subotu odigran pred praznim tribinama Poljuda. 

- Ako možemo izvući nešto pozitivno iz ovoga, to je bio taj period igre do Dinamovog prvog gola. Do tada smo bili ravnopravni, imali smo bolje situacije za pogodak od Dinama i šteta što u tom periodu nismo došli do rezultatske prednosti. Gol za njihovo vodstvo došao je nakon što su nas jednostavno izigrali, donosili smo pogrešne odluke i kasnili. Svaki naš igrač je kod tog pogotka kasnio u jednom koraku - kazao je nakon derbija Hajdukov trenera Hari Vukas pa nastavio: 

- Početak drugog poluvremena odlučio je susret, Dinamo je uspio iskoristiti gotovo svaku našu malu grešku i da nije bilo raspoloženog Posaveca mogli su završiti utakmicu i puno ranije. Nakon utakmice rekao sam igračima da je ovo što prije moramo zaboraviti, poraz u derbiju nikada nije ugodan, ali profesionalci smo i moramo se okrenuti novim izazovima i što bolje se pripremiti za novu utakmicu u Skoplju. Ne bježimo od uloge favorita protiv Renove, ali budite uvjereni, nećemo ih ni podcijeniti. Moramo biti maksimalno koncentrirani na svaki detalj utakmice - zaključio je trener Vukas. 

13/9/2020 - 12:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr