Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice Varaždin - Hajduk

Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice Varaždin - Hajduk

 
28/7/2022 - 15:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk (Varaždin, 30/7/2022)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 21 sat gostuju kod Varaždina u okviru 3. kola SuperSport HNL. Utakmicu je najavio trener Valdas Dambrauskas

- Dva tjedna bez utakmica su previše s obzirom na vremenske prilike. Jedva čekamo utakmicu u Varaždinu. Trebamo uhvatiti ritam, a za to nam trebaju utakmice svakog tjedna. Odigrali smo u ovom razdoblju dvije prijateljske utakmice, protiv Posušja i Solina. Rezultat  u njima nije bitan, ali možemo reći da su to bile četiri utakmice s obzirom da su igrali četiri različite postave. Bilo je dobrih, ali i lošijih stvari. To su trening utakmice, a prije jedne od njih odradili smo i jak jutarnji trening - rekao je trener  Dambrauskas o proteklom periodu od dva tjedna u kojem Hajduk zbog odgode Jadranskog derbija nije igrao službene utakmice. 

Osvrnuo se zatim na momčad Varaždina. 

- Često momčad koja uđe u prvu ligu dobro odradi sezonu. To je zbog pobjedničkog mentaliteta i zbog toga igrači napreduju, zbog želja za pobjedom. Mnogo igrača Varaždina ima iskustvo igranja u HNL-u. Protiv Slaven Belupa su bili malo nesigurni, ali su nesretno izgubili. U drugoj utakmici protiv Istre, uz sav respekt Istri, Varaždin je bio bolja momčad. Bili su organizirani, pokušali su dominirati. Sigurno neće biti lagan protivnik nikome - istaknuo je strateg Bijelih.

Cijelu najavu utakmice s Varaždinom pogledajte na Hajduk Digital TV . 

28/7/2022 - 15:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr