Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice sa Šibenikom

Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice sa Šibenikom

 
8/4/2022 - 15:16 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 2:1 (Split, 9/4/2022)"

Bijeli u subotu od 19.05 sati dočekuju Šibenik na Poljudu u prvoj od tri prvenstvene domaće utakmice u nizu. Prije popodnevnog treninga prve momčadi na novinarska pitanja odgovarao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas.

- Na treningu se osjećamo kao da smo izgubili utakmicu jer smo očekivali da ćemo pobijediti, ali nismo bili dovoljno agresivni u napadu. Ipak, trenutno samo vidim priliku, a ne pritisak. Ima još utakmica za odigrati te i dalje imamo šanse za naslov. U sportu se sve može dogoditi, ako danas izgleda da nije moguće, sutra se već sve može promijeniti. Moramo biti pozitivni i davati svoj maksimum – prokomentirao je proteklu utakmicu strateg Hajduka, a zatim se okrenuo susretu sa Šibenikom:

 - Šibenik je u tranziciji, imali su nekoliko lošijih izdanja, ali sve ekipe koje dođu na Poljud budu ekstremno motivirane dokazati se. Ne možemo biti opušteni i misliti da će biti lagana utakmica. Pogotovo nakon dugog puta i utakmice s Osijekom nakon koje smo bili emotivno potrošeni. Moramo biti jaki fizički, agresivni i igrati najbolji nogomet koji možemo bez obzira na protivnika. Jučer smo imali najkvalitetniji trening ovaj tjedan i vjerujem da ova grupa ima svijetlu budućnost. Gladni smo, želimo napredovati i vjerujemo u sebe – istaknuo je trener Valdas Dambrauskas. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV

8/4/2022 - 15:16 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr