Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice s Istrom 1961

Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice s Istrom 1961

 
13/5/2022 - 16:29 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 3:1 (Split, 14/5/2022)"

Hajduk u subotu s početkom u 19.05 sati dočekuje Istru 1961 na Poljudu u posljednjoj domaćoj utakmici ovogodišnjeg prvenstva.

Trener Bijelih Valdas Dambrauskas najavio je utakmicu na konferenciji za medije.

- Situacija s ozljedama je bolja nego prije jer su se u od ovog tjedna Jani Atanasov, Josip Vuković i Samuel Eduok vratili treninzima s prvom ekipom. Sva tri igrača nisu još u punom trenažnom procesu, ali bi ovisno o odluci medicinske službe Vuković i Atanasov mogli biti u konkurenciji za nastup. Također, Jan Mlakar i Nikola Katić još nisu potpuno spremni, ali se nadam da će od sljedećeg tjedna trenirati punim intenzitetom te biti spremni za posljednje dvije utakmice u sezoni - prokomentirao je trener situaciju s ozljedama pa nadodao:

- Pobjedom nad Istrom možemo osigurati drugo mjesto, ali i zadržati šansu za osvajanjem prvog mjesta. Znamo da rasplet prvenstva ne ovisi o nama, ali moramo izaći na teren, odigrati najbolje što možemo i osvojiti sva tri boda. Atmosfera je jako dobra, ekipa smo s puno samopouzdanja i bitno je da odradimo svoj dio zadatka pa ćemo vidjeti što će se dogoditi dan poslije – zaključio je strateg Bijelih.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte putem HDTV  aplikacije. 

13/5/2022 - 16:29 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr