Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice Istra 1961  - Hajduk

Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice Istra 1961 - Hajduk

 
16/7/2022 - 19:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 0:2 (Pula, 17/7/2022)"

Nogometaši Hajduka novu prvenstvenu sezonu otvaraju gostovanjem kod Istre 1961 u Puli. Utakmicu koja na stadionu Aldo Drosina počinje u nedjelju s početkom u 21 sat ovako je najavio trener Bijelih Valdas Dambrauskas

- Za nogometnog navijača početak sezone je uvijek uzbudljiv. To je doba nade, a iza nas je najpasivniji dio godine. Znamo koliko je teško igrati u Puli. Ambiciozna su momčad s ambicioznim trenerom. Teško je znati koliko će oni biti dobri. Doživjeli su dosta promjena, stiglo je puno novih igrača. Na početku sezone uvijek ima nepoznanica, ali bez obzira to moramo gledati sebe. Nakon utakmice protiv Dinama smo odradili dobar tjedan treninga. Čekaju nas utakmice svaki tjedan i moramo brzo napredovati - kazao je trener Dambrauskas.

U Puli sigurno neće moći računati na Nikolu Kalinića i Marca Fossatija koji preskaču ovo gostovanje zbog ozljeda. 

- Bit će prisilnih izmjena, ali imamo više od 20 igrača. Na početku sezone svi vjeruju da mogu pomoći momčadi. I ja tako razmišljam, vidim to na treninzima, pogotovo mladi igrači koji "umiru" za šansu. Bit će prilika za njih, ali moraju biti spremni. Ja uvijek gledam pozitivne stvari - dodao je Hajdukov trener. 

Cijelu najavu utakmice pogledajte na Hajduk Digital TV . 

16/7/2022 - 19:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr