Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice Hajduk - Hrvatski dragovoljac

Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice Hajduk - Hrvatski dragovoljac

 
28/4/2022 - 15:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - H. dragovoljac 2:1 (Split, 29/4/2022)"

Hajduk u petak s početkom u 18 sati dočekuje Hrvatski Dragovoljac na Poljudu u sklopu 33. kola HT Prve lige. Trener Valdas Dambrauskas odgovarao je na pitanja predstavnika medija na konferenciji za medije održanoj u četvrtak na Poljudu. 

- Sahiti neće nastupiti u sljedećoj utakmici jer su neke stvari veće od nogometa, tako da prije svega želim poručiti Emiru kako smo svi u klubu uz njega - osvrnuo se trener Dambrauskas na izostanak Sahitija koji je imao smrtni slučaj u obitelji. 

- Ostale su nam još četiri utakmice za odigrati i ako postoji samo mala šansa mi se moramo nadati da je moguće biti prvi na kraju sezone. Znamo već neko vrijeme da rasplet prvenstva nije samo u našim rukama. Sutra je najbitnija utakmica i bez obzira tko je naš protivnik mi uvijek moramo dati najbolje od sebe i pokušati osvojiti sva tri boda - prokomentirao je strateg Bijelih pa dodao: 

- Odradili smo kvalitetne treninge ovaj tjedan, imamo još jedan, također individualne sastanke, sastanak cijele ekipe i video analizu te vjerujem da ćemo u petak biti na levelu na kojem moramo biti. – rekao je trener za kraj konferencije za medije. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte putem HDTV-a . 

28/4/2022 - 15:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr