Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice Dinamo - Hajduk

Trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice Dinamo - Hajduk

 
19/5/2022 - 15:13 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 3:1 (Split, 14/5/2022)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 20 sati igraju protiv Dinama na Maksimiru u posljednjem kolu HT Prve lige.  

Trener Bijelih Valdas Dambrauskas odgovarao je na pitanja predstavnika medija u Press salonu kluba s Poljuda.  

- Svaka pobjeda je slatka, ali najdraži trenutak mi je kada navijači pjevaju nakon pobjede u bitnoj utakmici i kada uspijemo razveseliti ljude u gradu. Putujemo u Zagreb sa željom za pobjedom iako moram naglasiti da je trofej naš glavni cilj u ovoj sezoni i ne smijemo si dopustiti da neke igrače dovedemo u rizik i u situaciju u kojoj se mogu dodatno ozlijediti. Eduok i Katić još nisu u potpunosti spremni, Atanasov i Vuković će konkurirati za sastav, a imamo još nekoliko igrača čiju situaciju moramo dodatno promatrati – prokomentirao je trener situaciju s ozljedama pred utakmicu s Dinamom.  

- Znam da sam kao glavni trener najviše eksponiran u javnosti, ali nogomet je ekipna igra i svi rezultati koje postignemo se ne mogu pripisati samo meni nego i igračima, cijelom stručnom stožeru, kondicijskim trenerima, analitičarima, zdravstvenoj službi i cijeloj radnoj zajednici – izjavio je trener pa se nadovezao na rečeno: 

- Konstantan napredak je naš cilj i to je nešto što vam mogu obećati. Kada se svakodnevno napreduje u svim segmentima, tek tada možemo očekivati uspješnost i siguran sam da smo na pravom putu – zaključio je trener Dambrauskas.  

Cijelu konferenciju za medije pogledajte putem HDTV-a .  

19/5/2022 - 15:13 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr