Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas i Toni Borevković uoči uzvrata u Guimaraesu

Trener Valdas Dambrauskas i Toni Borevković uoči uzvrata u Guimaraesu

 
9/8/2022 - 20:50 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Vitória SC - Hajduk 1:0 (Guimaraes, 10/8/2022)"
Konferencija za medije uoči utakmice Vitoria - HajdukKonferencija za medije uoči utakmice Vitoria - HajdukKonferencija za medije uoči utakmice Vitoria - HajdukKonferencija za medije uoči utakmice Vitoria - HajdukKonferencija za medije uoči utakmice Vitoria - HajdukKonferencija za medije uoči utakmice Vitoria - Hajduk
Konferencija za medije uoči utakmice Vitoria - Hajduk

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas i Toni Borevković najavili su uzvratnu utakmicu s Vitorijom na konferenciji za medije održanoj na stadionu Dom Afonso Henriques u Guimaraesu.

Hajduk je na uzvratnu utakmicu 3. kola za Konferencijsku ligu u Portugal stigao s prednošću od 3:1 iz prvog poljudskog susreta. 

- Imamo plan koji želimo realizirati. Moramo imati isti pristup kao i u domaćoj utakmici. Siguran sam da će Vitoria odigrati drukčiju utakmicu od one u Splitu, vjerujem da su bolja momčad od onoga što su pokazali na Poljudu. U Splitu nije lako igrati, ali sutra će oni imati prednost koju smo mi imali na Poljudu. Znam što trebamo raditi. Imamo prednost iz prve utakmice, ali o tome ne smijemo razmišljati. Moramo se fokusirati na način naše igre, na sitne detalje i kako na terenu pokazati naše dobre strane i neutralizirati njihove - istaknuo je trener Dambrauskas u najavi sutrašnjeg susreta. 

Toni Borevković nije igrao u prvoj utakmici zbog suspenzije iz prethodnih europskih susreta, međutim on je sigurno osoba koja najbolje poznaje okruženje u Guimaraesu i momčad Vitorije budući da je upravo iz tog kluba stigao u redove Bijelih. 

- Očekujem jako tešku utakmicu. Tu sam proveo godinu dana. Neće nam biti lako. Igramo protiv izrazito domaćinske ekipe. Moramo biti na levelu iznad onoga u Splitu da bi se vratili kući sretni. Ne razmišljamo o tome hoćemo li zabiti jedan pogodak. Ako smo došli braniti se, neće biti dobro. Moramo gledati kako dominirati, kao što je to slučaj u Splitu. Bitno da uđemo pravi i da budemo pametni. Jako dobro znam kakva je atmosfera u Guimaraesu. Tu nikome nije lako. Mi smo jako dobro pripremljeni i jedva čekamo utakmicu - između ostalog je kazao Hajdukov stoper. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV .

9/8/2022 - 20:50 sati
Prva momčad