Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas i Marko Livaja uoči finala SuperSport Hrvatskog kupa

Trener Valdas Dambrauskas i Marko Livaja uoči finala SuperSport Hrvatskog kupa

 
25/5/2022 - 21:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:3 (Split, 26/5/2022)"

Igrači Hajduka sutra s početkom u 19 sati igraju utakmicu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Na konferenciji za medije je uz trenera Valdasa Dambrauskasa ovoga puta bio i najbolji strijelac HT Prve lige, Marko Livaja

- Cijela ekipa i ja smo uzbuđeni što nas čeka ova utakmica i privilegirani smo što možemo igrati zadnju utakmicu u sezoni na Poljudu i boriti se za trofej. Nadam se da će ishod ove utakmice donijeti sreću i zadovoljstvo svima u Splitu i Dalmaciji – u uvodu je poručio trener pa odgovarao na pitanja predstavnika medija: 

- Svi igrači su spremni, imamo odličnu atmosferu u svlačionici, naporno smo se pripremali kao i inače, imamo plan igre i znamo što moramo napraviti. Ipak finala su jako čudne utakmice i najčešće se ne osvajaju taktikom nego mali detalji odlučuju, ali bez obzira na sve rečeno najbitnije od svega je što ćemo napraviti sutra na terenu. Znam što sutrašnja utakmica znači ljudima koji prate klub i znam da ćemo imati snažnu podršku i samim time prednost nad protivnikom – izjavio je strateg Bijelih i prepustio riječ najboljem strijelcu lige: 

- Vratio sam se u Split jer želim s Hajdukom osvajati trofeje, a pogotovo me veseli što šansu za pobjedu imamo u Splitu pred našim navijačima koji su već odavno zaslužili trofej. Utakmica će sigurno biti zahtjevna i pobijedit će ona ekipa koja bude psihički jača. Moram naglasiti da smo spremni, iskusni, osjećamo pozitivno iščekivanje pred utakmicu i pobjeda će doći ako budemo pratili trenerove upute – zaključio je igrač Bijelih Marko Livaja. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na aplikaciji Hajduk Digital TV . 

25/5/2022 - 21:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr