Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas i Filip Krovinović uoči utakmice Villarreal - Hajduk

Trener Valdas Dambrauskas i Filip Krovinović uoči utakmice Villarreal - Hajduk

 
17/8/2022 - 20:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Villarreal - Hajduk 4:2 (Estadio Ciudad de Valencia, 18/8/2022)"
Konferencija za medije uoči utakmice Villarreal - HajdukKonferencija za medije uoči utakmice Villarreal - HajdukKonferencija za medije uoči utakmice Villarreal - HajdukKonferencija za medije uoči utakmice Villarreal - HajdukKonferencija za medije uoči utakmice Villarreal - Hajduk
Konferencija za medije uoči utakmice Villarreal - Hajduk

Trener Valdas Dambrauskas i Filip Krovinović najavili su sutrašnju utakmicu s Villarrealom na konferenciji za medije održanoj na stadionu "Ciudad de Valencia" (stadion Levantea) na kojem se sutra igra prvi susret play off-a Konferencijske lige. 

- Ovo je vjerojatno jedna od najvećih utakmica u mojoj karijeri. Villarreal je lani igrao polufinale Lige prvaka i ovo je jedan od većih izazova s kojim ćemo se susresti. Minimum očekivanja za sutra je da se ne skrivamo, da pokažemo naše najbolje strane. Znamo ako smo zajedno, možemo igrati dobro. Rekao sam igračima, ako svi daju 100% već su nešto napravili. Analizirali smo svakog igrača Villarreala. Moramo ih pokušati neutralizirati u gradnji napada. Svi njihovi igrači imaju visoku kvalitetu - istaknuo je trener Valdas Dambrauskas. 

Nakon trenera na pitanja predstavnika medija odgovarao je Filip Krovinović. 

- Svi moramo biti na razini. Ako ne budemo svi dobri, onda nemamo o čemu pričati. Trebamo biti hladne glave i uživati u utakmici. Imao sam sreću da sam igrao derbiju u Portugalu i Engleskoj, ali i Hrvatskoj. Svaka nova utakmica je novi izazov. Velika je čast igrati s Villarrealom. Tako se trebamo i ponašati na terenu. - Nemamo što pričati o njima. Oni su top deset europskog nogometa, ali moramo biti fokusirani na nas. To je ključ uspjeha - kazao je veznjak Bijelih. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV . 

17/8/2022 - 20:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr