Mobile menu
Trener Valdas Dambrauskas i Dario Melnjak uoči utakmice Hajduk - Villarreal

Trener Valdas Dambrauskas i Dario Melnjak uoči utakmice Hajduk - Villarreal

 
24/8/2022 - 21:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Villarreal 0:2 (Split, stadion Poljud, 25/8/2022)"
Konferencija za medije uoči utakmice Hajduk - VillarrealKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - VillarrealKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - VillarrealKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - VillarrealKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - VillarrealKonferencija za medije uoči utakmice Hajduk - Villarreal
Konferencija za medije uoči utakmice Hajduk - Villarreal

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu igraju uzvratnu utakmicu play off-a Konferencijske lige protiv Villarreala nakon što je španjolska momčad u prvoj utakmici odigranoj u Valenciji pobijedila s 4:2. Uzvratni susret na konferenciji za medije održanoj na Poljudu najavili su trener Bijelih Valdas Dambrauskas i Dario Melnjak. 

- Nikola Kalinić je jučer odradio prvi trening. Trenirat će i danas. Nakon ozljede u Valenciji preskočio je tri dana. Spreman je za nastup sutra. Koliko i kada će zaigrati vidjet ćemo sutra - odgovorio je trener Dambrauskas na pitanje o tome hoće li napadač Bijelih biti spreman za sutrašnji susret pa nastavio: 

- Protiv Lokomotive nismo bili uvjerljivi, ali idemo dalje. Ovo će biti potpuno suprotna utakmica. Villarreal voli kontrolirati utakmicu, imati posjed, čekati šansu, strpljivi su. Moramo biti fokusirani svih 90 minuta te paziti i na najsitnije detalje. Ti detalji mogu odlučiti. Moramo biti mirni, puni samopouzdanja. Ako gledaš gdje je Hajduk bio prije godinu dana osjećaj je sada potpuno drugačiji. Tada smo mogli samo sanjati o velikim utakmicama, a sada je igramo, na svom stadionu. Jedini način da nadigramo Villarreal je da zaigramo otvorena srca i uma te da damo sve što imamo. Moramo iz sebe izvući nešto što ni ne znamo da imamo, svi igrači koji budu nastupili. Formacija, taktika su u ovakvim utakmicama sporedne. Ovakve utakmice dobivaju vjera i srce prije svega - istaknuo je Hajdukov trener. 

Na njegove riječi zatim se nadovezao Dario Melnjak. 

-Kada adrenalin preuzme tijelo, tada nikakav umor ne postoji. Za sutra smo svi spremni. Tko će i misliti o umoru ispred toliko ljudi u ovakvoj utakmici. Poslije kasnih utakmica kasno i zaspemo pa puno i pričamo, pogotovo dok putujemo. Vjerojatno smo puno iskusniji nakon ove utakmice. Uglavnom smo znali njihove prednosti, gdje će nas pokušati nadmudriti. Dobar dio odgovara je u prvoj utakmici, gdje smo dobro otvorili susret, poveli, pritisli. Sutra treba samo opušteno i dobro nagaziti od prve minute. Treba izdržati njihov pritisak, kada oni stisnu patiti zajedno, a onda zabiti dva i ako Bog da još i više - kazao je Melnjak. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV . 

24/8/2022 - 21:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr