Mobile menu
Trener Tudor nakon utakmice Lokomotiva - Hajduk

Trener Tudor nakon utakmice Lokomotiva - Hajduk

 
22/6/2020 - 00:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 3:2 (Zagreb, 21/6/2020)"
Lokomotiva - Hajduk 3:2Lokomotiva - Hajduk 3:2Lokomotiva - Hajduk 3:2Lokomotiva - Hajduk 3:2Lokomotiva - Hajduk 3:2Lokomotiva - Hajduk 3:2Lokomotiva - Hajduk 3:2Lokomotiva - Hajduk 3:2Lokomotiva - Hajduk 3:2Lokomotiva - Hajduk 3:2
Lokomotiva - Hajduk 3:2

Hajduk je nakon preokreta u Kranjčevićevoj izgubio od Lokomotive. Vodili su Bijeli s 2:0, ali na koncu je domaća momčad slavila s 3:2. 

- Utakmica je trebala biti riješena u prvom poluvremenu, vodili smo s 2:0 i imali tri mrtve šanse, trebalo je biti 4:0 za nas i završena utakmica. U drugom poluvremenu Lokomotiva se digla, bili su bolja momčad, zabili su taj gol na kraju prvog poluvremena, zatim još dva u drugom i čestitam im na pobjedi - kazao je trener Bijelih Igor Tudor nakon utakmice. 

Jedan od najboljih pojedinaca na terenu, Jairo, morao je zbog ozljede izaći iz igre na poluvremenu. 

- Jairo je jako bitan igrač za nas, ušli su nakon njega Brnić i Jakoliš, bili smo malo limitirani prema naprijed, ali to je tako - kazao je Tudor pa zaključio:

- Borba za drugo mjesto bit će otvorena do samog kraja, imamo doma Rijeku i Osijek, te utakmice bit će jako bitne, a nama je najbitnija sljedeća protiv Slaven Belupa. Svi prosipaju bodove, a meni je krivo što smo to danas napravili mi i što nismo utakmicu završili na vrijeme - zaključio je trener Bijelih. 

22/6/2020 - 00:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr