Mobile menu
Trener Tudor nakon pobjede protiv Istre 1961

Trener Tudor nakon pobjede protiv Istre 1961

 
17/8/2020 - 00:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 2:0 (Split, 16/8/2020)"

Hajduk je pobjedom protiv Istre 1961 na Poljudu otvorio novu sezonu HT Prve lige. Slavila je momčad Igora Tudora s 2:0, a pogotke su postigli Kristian Dimitrov i Adam Gyurcso.

- Igralo se u dosta teškim uvjetima, velika vrućina, spor ritam, nije to nogomet kakav može biti, ali to je uvjetovala i ova kratka pauza te izostanak pripremnih utakmica. Neki igrači nisu nastupali dugo vremena i to je ostavilo traga, ali pobjeda je zasluženo i idemo se dizati dalje - kazao je trener Igor Tudor nakon utakmice. 

Nedostajali su mu gotovo svi napadači u ovoj utakmici. 

- Napadači i broj 10 uvijek rade razliku, oni moraju imati veću vrijednost od ostatka momčadi ako želiš pobjeđivati i osvajati trofeje. Nama su nedostajali Jairo, Diamantakos, Eduok i Kreković. Priliku su dobili Dolček i Adam koji ima kvalitetu realizacije. Todorović također ima svoje kvalitete, odigrao je dobrih 45 minuta iako nije dugo nastupao.

U sljedećoj utakmici Bijeli gostuju kod Osijeka.

- Uvijek je teško u Osijeku, tako će biti i ovog puta. Mi i dalje tražimo još jednog napadača i ofenzivnu osmicu da budemo bolji i efikasniji. U ovom susretu bi nam jako dobro došao Diamantakos koji je kompletan igrač, on čini druge boljima jer nije samo golgeter nego i asistent. Bit će pravo pojačanje - zaključio je trener Bijelih. 

17/8/2020 - 00:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr