Mobile menu
Trener Tramezzani uoči utakmice Osijek - Hajduk

Trener Tramezzani uoči utakmice Osijek - Hajduk

 
5/2/2021 - 17:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 2:0 (Osijek, 6/2/2021)"
Trening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv OsijekaTrening u Đakovu uoči utakmice protiv Osijeka
Trening u Đakovu uoči utakmice protiv Osijeka

Nogometaši Hajduka odradili su danas, na terenu našeg domaćina HNK Đakovo Croatia, posljednji trening uoči sutrašnjeg dvoboja s Osijekom u Gradskom vrtu. 

Kao što smo već naveli, trener Paolo Tramezzani na put je poveo 25 igrača koji konkuriraju za utakmice s Osijekom i Rijekom, a danas su u Đakovu svi igrači trenirali. 

Uoči samog početka treninga mister Tramezzani najavio je sutrašnju utakmicu. 

- Očekujem da nastavimo napredovati svaki dan i da vjerujemo u ono što radimo. Na put smo poveli 25 igrača, želim da i naši mladi igrači osjete kako je biti dio prve momčadi na jedan tjedan, da osjete atmosferu uoči ovakvih utakmica. Sutra je jako važna utakmica za nas, analizirali smo zadnji susret s Istrom 1961 kao i našeg sutrašnjeg suparnika. Pred nama je potpuno drugačiji dvoboj, protiv jedne kvalitetne momčadi koju vodi dobar trener. Želim vidjeti kako će moja momčad reagirati protiv jedne takve ekipe - istaknuo je trener Tramezzani u najavi utakmice. 

Kadrove s treninga Bijelih u Đakovu i cijelu izjavu trenera Tramezzanija pogledajte u videoprilogu..

5/2/2021 - 17:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr