Mobile menu
Trener Tramezzani uoči utakmice Hajduk - Dinamo

Trener Tramezzani uoči utakmice Hajduk - Dinamo

 
3/5/2021 - 20:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:1 (Split, 5/5/2021)"

Hajdukov trener Paolo Tramezzani najavio je derbi s Dinamom koji je na rasporedu u srijedu s početkom u 18 sati na Poljudu. Prije svega osvrnuo se na utakmicu s Rijekom u kojoj su Bijeli u subotu slavili rezultatom 3:2.

- Pobjeđivati u tim utakmicama s Rijekom je zadovoljstvo. Kad dobiješ utakmicu uvijek je lijepo, to uvijek donosi radost i zadovoljstvo te daje smisao onome što svi zajedno svakodnevno radimo. Sada nam preostaje da se rekuperamo, prije svega fizički, pa onda i mentalno. U stalnom smo ritmu utakmica i trebamo se što prije resetirati i biti spremni za sljedeću utakmicu - kazao je strateg Bijelih, a zatim je iznio i svoja očekivanja u dvoboju s Dinamom. 

- Što se tiče usporedbe s prvom utakmicom, mislim da se moramo postaviti drukčije s taktičke strane. Izostanci koje imamo u obrani iziskuju od nas da tražimo drukčiji način igre. Vjerujem da oni neće mijenjati njihove principe igre i to kako stoje na terenu. Po mom mišljenju ovaj derbi nikada nije obična utakmica i što se tiče karaktera, motivacije i pripreme utakmice, tu se vrlo malo mijenja. Postoje i utakmice u kojima često ne treba mnogo, već je dovoljan nekakav detalji i vjera u sebe dok pokušavaš raditi stvari u kojima si dobar i koje  mogu promijeniti tijek, bilo pozitivno, bilo negativno. Nadamo se da ćemo biti dovoljno vješti da možemo iskoristiti pozitivne stvari koje dolaze s naše strane.

Više pogledajte u videoprilogu...

3/5/2021 - 20:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr