Mobile menu
Trener Tramezzani: Jako sam zadovoljan dolascima novih igrača, došli su s pravim duhom

Trener Tramezzani: Jako sam zadovoljan dolascima novih igrača, došli su s pravim duhom

 
23/2/2021 - 19:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 0:1"
Trening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbijaTrening uoči Jadranskog derbija
Trening uoči Jadranskog derbija

Trener Hajduka Paolo Tramezzani prvi put se obratio nakon izlaska momčadi iz samoizolacije i prvih zajedničkih treninga na poljudskim terenima.

- Zaista je lijepo vratiti se nakon što smo toliko dana bili odsutni i svi se tome radujemo. Naravno da će toliki izostanak prouzročiti neke poteškoće. Proveli smo dosta dana kod kuće, neki igrači imali su samo blaže simptome, a nekoliko njih malo ozbiljnije. Opet se sastati i zajedno okupiti bilo je zaista lijepo. 

Prokomentirao je i dolazak novih pojačanja koji su u proteklih 15 dana stigli u redove Bijelih, Marca Fossatija, Alexandera Kačaniklića i Marka Livaje. Hajdukovim navijačima predstavit će se u novom Jadranskom derbiju koji je na rasporedu u subotu s početkom u 17:30 sati. 

- Dobro poznajem sva tri igrača, Alexa, Marca Fossatija i Marka Livaju i jako sam zadovoljan što su nam došli pomoći. Došli su s pravim duhom, sa željom i entuzijazmom i pridružili se grupi koja odlično radi. Ovih nekoliko tjedana koliko sam tu po pitanju rada, volje i želje igrači zaista daju sve od sebe. Siguran sam da će nam tri nova igrača doista biti od pomoći. 

Cijelu izjavu stratega Bijelih pogledajte u videoprilogu.

23/2/2021 - 19:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr