Mobile menu
Trener Tramezzani i Tonio Teklić uoči utakmice sa Šibenikom

Trener Tramezzani i Tonio Teklić uoči utakmice sa Šibenikom

 
21/1/2021 - 18:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 0:1 (Šibenik, 23/1/2021)"
Posljednji trening uoči dvoboja sa Šibenikom na ŠubićevcuPosljednji trening uoči dvoboja sa Šibenikom na ŠubićevcuPosljednji trening uoči dvoboja sa Šibenikom na ŠubićevcuPosljednji trening uoči dvoboja sa Šibenikom na ŠubićevcuPosljednji trening uoči dvoboja sa Šibenikom na ŠubićevcuPosljednji trening uoči dvoboja sa Šibenikom na ŠubićevcuPosljednji trening uoči dvoboja sa Šibenikom na ŠubićevcuPosljednji trening uoči dvoboja sa Šibenikom na Šubićevcu
Posljednji trening uoči dvoboja sa Šibenikom na Šubićevcu

Pod vodstvom trenera Paola Tramezzanija i njegovog stručnog stožera nogometaši Hajduka odradili su u četvrtak popodne posljednji trening uoči prve utakmice nastavka sezone u kojoj Bijeli igraju protiv Šibenika na Šubićevcu. 

Uoči početka treninga mister Tramezzani podijelio je s nama svoje dojmove o prvim danima na Poljudu te očekivanjima u sutrašnjoj utakmici. 

- Prvi dojmovi su pozitivni, u ovim igračima vidim prave profesionalce, odrađuju sve što tražim od njih. Pred nama je prva utakmica, igramo protiv dobre i organizirane momčadi, ali sada sam koncentriran isključivo na ono što mi moramo napraviti. Promijenit ćemo neke stvari, nije samo stvar sustava igre i taktike, treba nam puno više samopouzdanja i moramo pokušati igrati nogomet koji preferiramo. Posebno želim pohvaliti ljude iz stožera koje sam zatekao tu, puno su mi pomogli s informacijama, a meni je drago što ih mogu uključiti u rad. Svi zajedno moramo raditi na tome da podignemo ovu momčad - kazao je trener Tramezzani te otkrio kako je uz kapetana Miju Caktaša i dokapetana Lovru Kalinića izabrao još četvoricu igrača koji će činiti njegove prve asistente na terenu, ali još više izvan njega. 

- Da, time želimo poslati jednu poruku zajedništva, to nam je vrlo važno u ovom trenutku. Četiri igrača, od predstavnika mladih do predstavnika stranaca, su oni koji imaju najveću odgovornost prema meni, ali i prema ostalima - zaključio je mister Tramezzani. 

Utakmicu protiv Šibenika najavio je i Hajdukov veznjak Tonio Teklić

- Jako smo motivirani, spremni smo za nastavak sezone i jedva čekamo tu prvu utakmicu protiv Šibenika. Dosta radimo na taktici i postavci na terenu, čeka nas tvrda utakmica, ali svojom igrom možemo izboriti pobjedu i vratiti se u Split sa sva tri boda - kazao je Teklić. 

Više pogledajte u videoprilogu... 

21/1/2021 - 18:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr